Ο Μυστικός Πράκτορας της Τέχνης

Ο Μυστικός Πράκτορας της Τέχνης« Ο Μυστικός Πράκτορας της Τέχνης » Ποιος έκλεψε την Μόνα Λίζα?

Βρες τον δράστη μέσα από ένα μοναδικό εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα ιστορίας της τέχνης για παιδιά!
Κάτι περίεργο συμβαίνει στο Λούβρο! Εξαφανίστηκε ο σπουδαιότερος πίνακας όλων των εποχών. Μπορείς να βοηθήσεις να βρεθεί ο ένοχος?

Μάθε την ιστορία της Μόνα Λίζα, γνώρισε τον δημιουργό της, ακολούθησε τα βήματα, λύσε γρίφους, αποκάλυψε ανεξιχνίαστα μυστικά και γίνε κι εσύ ένας μυστικός πράκτορας της τέχνης!
Ο πολιτιστικός φορέας «Λιτρίβι – Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση», σας προσκαλεί την Κυριακή  20 Μάρτη στις 11 το πρωί, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Το Μαρουσάκι  (Ελ.Βενιζέλου και Φανερωμένης – Πόρτο Ράφτη ), σ’ ένα εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα ιστορίας της τέχνης μόνο για παιδιά.

Η ιστορικός τέχνης Ειρήνη Περσίδου, κατανοώντας τα αναρίθμητα οφέλη της επαφής των παιδιών με την τέχνη και πιστεύοντας πως τα έργα τέχνης αποτελούν έναν πολύτιμο θησαυρό στην εκπαιδευτική πράξη, πραγματοποιεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο στοχεύει στο να καλλιεργηθεί ο στοχασμός, η παρατηρητικότητα, η αυτογνωσία, η επικοινωνία ιδεών, η εφευρετικότητα και η δημιουργικότητα των παιδιών.

Τα παιδιά, θα γνωρίσουν την ιστορία της πολυσυζητημένης Μόνα Λίζα, θα κατανοήσουν την καλλιτεχνική της αξία, θα παίξουν και θα διασκεδάσουν έχοντας τον ρόλο του μυστικού πράκτορα, προκειμένου η φαντασία να τους ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της τέχνης!
Για παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο stopaliolitrivi@gmail.com, σημειώνοντας τα στοιχεία του παιδιού (όνομ/μο & ηλικία),ονομ/μο κηδεμόνα και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Διάρκεια προγράμματος: 90 λεπτά
Κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί: 10 ευρώ
Τα υλικά προσφέρονται
Για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Διοργάνωση «ΛΙΤΡΙΒΙ – ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ»
Καραϊσκάκη 28, Αθήνα (Ψυρρή)
www.stopaliolitrivi.gr / mail: stopaliolitrivi@gmail.com
Facebook: Litrivi
Σε συνεργασία με το Μαρουσάκι

Με την ευγενική χορηγία του βιβλιοπωλείου ‘Σημύδα’

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + 20 =