Χάρης Πανόπουλος ”Καστελόριζο (Τριαντάφυλλο)”

Χάρης Πανόπουλος ''Καστελόριζο(Τριαντάφυλλο)''” Στα χέρια μου σε πήρα ανθό και γίνηκες λουλούδι, μα το λουλούδι εχάθηκε και γίνηκε τραγούδι.”
Εμπεριέχοντας ειλικρινή συναισθήματα βγαλμένα μέσα από την ζωή το νέο τραγούδι, με το οποίο επιστρέφει ο Χάρης Πανόπουλος.

Τραγούδι το οποίο έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα, ( ”Πράσινες Γραμμές”, ”Εσπέρα”, ”Ο Φάρος”), το ”Καστελόριζο (Τριαντάφυλλο)” δείχνει ξεκάθαρα τις διαθέσεις και προσεγγίσεις του νεαρού τραγουδοποιού.
Διασκευάζοντας έναν παραδοσιακό γαμήλιο σκοπό από το Καστελόριζο και με το μοναδικό χρώμα και μέταλλο της φωνής του Χάρη, οι στίχοι του Θοδωρή Παρασκευόπουλου παίρνουν σάρκα και οστά.

Μουσική: Παραδοσιακό Καστελόριζου
Στίχοι: Θοδωρής Παρασκευόπουλος **(Εξαιρώντας το πρώτο δίστιχο)
Ερμηνεία: Χάρης Πανόπουλος

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Φωκάς Μουρτζάκης: Λύρα
Ισμήνη Πεπέ: Ηλ.Κιθάρα
Ντορίτα Χωραφά: Φωνητικά, ντέφι
Χάρης Πανόπουλος: Λαούτο,μπεντίρ

Ενορχήστρωση: Χάρης Πανόπουλος
Ηχοληψία-Μίξη: Ισμήνη Πεπέ
Επιμέλεια Παραγωγής: Ισμήνη Πεπέ

Χάρης ΠανόπουλοςΟ Χάρης Πανόπουλος είναι ένας νέος τραγουδοποιός –ερμηνευτής μόλις 21 χρονών με μια πλούσια για την ηλικία του καλλιτεχνική δραστηριότητα ,που έχει αφήσει το στίγμα της σε πολλές μουσικές σκηνές της Δυτικής Αθήνας.

Με σπουδές στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και σπουδές λαούτου με δάσκαλο τον Γιάννη Κακλή, ο Χάρης κάνει την πρώτη επίσημη ερμηνευτική του απόπειρα με ένα τραγούδι «αλήθειας» για τις πράσινες γραμμές της Κύπρου και όχι μόνο, σε στίχους της Ελένης Σιούφτα και μουσική του Γιάννη Κακλή.

Οι πρόσφατες κυκλοφορίες του, τα singles «Πράσινες γραμμές», «Εσπέρα» και «Φάρος», αγαπήθηκαν αμέσως , καθώς αποτελούν εξαίρετα δείγματα ενός καλλιτέχνη που έχει πολλά να πεί…….

Η αγάπη του κόσμου αποτυπώνεται και στις ζωντανές του εμφανίσεις, με πρόσφατα παραδείγματα τις συναυλίες του στο Θέατρο Πέτρας, που θα μείνουν αξέχαστες σε όποιον είχε την τύχη να τις παρακολουθήσει.
Παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις του πλάι σε πολύ γνωστά ονόματα, δίνοντας κάθε φορά το δικό του στίγμα με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του.

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − sixteen =