« Όλοι στη σκηνή! » στο χώρο του Zp87

« Όλοι στη σκηνή! » στο Zp87Το Zp87, αγαπημένος χώρος έκφρασης πολύ σημαντικών καλλιτεχνών από όλο το φάσμα των τεχνών, δημιουργεί για άλλη μια φορά τις προϋποθέσεις για άμεση επικοινωνία με το κοινό, μέσα από το καινούριο διαδραστικό του project “ Όλοι στη σκηνή!

Οι «ανήσυχοι» δημιουργοί του Zp87, ο Γιάννης Κωσταρής στη φωνή και στην παρουσίαση και η Βαλεντίνη Σιόβα στη σκηνοθετική επιμέλεια καλούν τον Κώστα Γιαξόγλου  στο πιάνο, για να παρουσιάσουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, όπου οι θεατές παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο …

Καλούνται να μπουν στο παιχνίδι, ανεβαίνοντας μαζί τους στη σκηνή με ένα τραγούδι, με ένα ποίημα, με έναν μουσικό ή θεατρικό αυτοσχεδιασμό ή με ο,τιδήποτε άλλο θέλουν να εκφράσουν. Έτσι, με τη δική τους συμμετοχή μαζί με καλλιτέχνες – guests, θα φτιάχνουν κάθε φορά μια καινούρια, μοναδική παράσταση!

Αν λοιπόν βαρεθήκατε να είστε … θεατές το νέο διαδραστικό project του Zp87 σας περιμένει! Από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 9 μ.μ., « Όλοι στη σκηνή! »

 

Πληροφορίες:

Τόπος: Zp87 – Ζωοδόχου Πηγής 87- Εξάρχεια
Ημερομηνία: Πρεμιέρα : Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες: www.zita-p87.blogspot.com
Τηλ. 6980 665404

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × one =