Β. Ταγκούλη, Χ. Θεοδώρου & Soul Destiny

Βικτωρία Ταγκούλη, Χρίστος Θεοδώρου & Soul DestinyΗ Βικτωρία Ταγκούλη και ο συνθέτης Χρήστος Θεοδώρου υποδέχονται το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο live..!

Η Βικτωρία Ταγκούλη, με την κρυστάλινη φωνή της και ο Χρήστος Θεοδώρου έχουν στο ενεργητικό τους τρεις κοινούς δίσκους (τραγουδίστρια – συνθέτης) πολλές ζωντανές εμφανίσεις (Gazarte, Σταυρός του νότου, Faust) και πρωτότυπες μουσικοθεατρικές παραστάσεις (‘Προς κατεδάφιση’ του Tennessee Williams, ‘Ο ευτυχισμένος Prince’ του Oscar Wild, ‘Μυστικά’ κείμενα Μιχάλης Γελασάκης).

Με κοινό τόπο την μουσική ευαισθησία οι δύο καλλιτέχνες περνούν από το δικό τους ρεπερτόριο στο ελληνικό και διεθνές, με ιδιαίτερα ανατρεπτικές προτάσεις -διασκευές, με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου,που θα μας ταξιδέψουν σε μια βραδιά όπου τα τραγούδια έχουν τον πρώτο ρόλο.

Οι SΟUL DESTINY είναι ένα μελοδραματικό Hip-Hop συγκρότημα στην Ελλάδα και ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με μέλη από άλλα γκρουπ. Το 2016 το σχήμα αποτελείται από 3 μέλη, τον Παναγιώτη Πούλιο – τον Ιωσήφ Λιάκο και τον Παναγιώτη Διαμαντή. Ιδιαιτερότητα τους είναι να χρησιμοποιούν την μελοδραματική ποίηση μαζί με παραδοσιακά όργανα και την συνοδεία του ρυθμού της χιπ -χοπ μουσικής.

Εκδότες της μουσικής εφημερίδας ΗΧΟΡΑΜΑ που βγαίνει στον νομό Βοιωτίας, παρουσίαζαν  14 χρόνια την Hip-Hop ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΥΡΙΝΑ ΛΟΓΙΑ» στο ΘΗΒΑ 97.5 , έκαναν παραγωγή στην συλλογή «97.5 freguences», και στην συλλογή «13» από το Ράδιο Θήβα,, γράφουν σε τοπικές εφημερίδες και ετοιμάζουν το βιβλίο για το ελληνικό χιπ-χοπ με τίτλο «ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ»που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφορούν με τεράστια επιτυχία με πωλήσεις πάνω από 2.500 αντίτυπα το ep τους από την FM RECORDS, με τίτλο “ΑΛΙΣΑΧΝΗ” και το πλήρες Άλμπουμ τους κυκλοφορεί 30 Ιουλίου του 2016, με τίτλο “σε αυτή την γη που η σιωπή δακρύζει”

Επίσης στην τελική μορφή του άλμπουμ υπάρχουν επανεκτελέσεις του Γιάννη Πουλόπουλου, Καίτης Χωματά, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανού.

Τα ονόματα με τις συμμετοχές είναι αρκετά και είναι τα εξής οι Πόπη Αστεριάδη, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιάννης Λεκόπουλος, Νόνα Βουδούρη, Aνδρομάχη Μαρκοπούλου, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου, Dtaeys,  Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Pol, Rolb, Χάρης Παπανικολάου.

Συντελεστές:
Βικτωρία Ταγκούλη – φωνή
Χρίστος Θεοδώρου – πιάνο
Opening act: Soul destiny

 

Πληροφορίες:

Τόπος: BABEL Πυρήνας Τέχνης – Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι
Ημερομηνία: Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016
Ώρα έναρξης: 22:00
Πληροφορίες: www.facebook.com/Multiplace.Babel
twitter.com/babelartcore
Τηλ.: 215 52 52 982
Γενική είσοδος: 10e (μπύρα/κρασί)

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + 14 =