Οι KAMP στο Tiki Bar Athens

Οι KAMP στο Tiki Bar AthensΟι KAMP σχηματίστηκαν το Χειμώνα του 2012 στην Αθήνα και αποτελούν το προσωπικό σχήμα του Γιάννη Καμπουρόπουλου (a.k.a. John Kamp), πρώην lead singer των CLOSER.

Οι επιρροές της μπάντας χαρακτηρίζονται κυρίως απο το φάσμα των ακουσμάτων του Γιάννη Καμπουρόπουλου, ενώ «τριγυρνούν» στο χώρο του alternative rock, εμφατίζοντας κυρίως επάνω στη λογική του “band songwriting”, ενώ διαθέτουν αρκετά στοιχεία crossover, περιέχοντας ακόμη και grunge ή nu metal συστατικά. Τα τραγούδια, βασισμένα επάνω στην χαρακτηριστικά μελωδική ερμηνεία του τραγουδιστή, ποικίλλουν, τόσο θεματικά, όσο και μουσικά, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο μωσαϊκό.

To 2014 κυκλοφόρησε μέσω των iTunes το LP τους, με τίτλο “KAMP:REAPPEAR”, χωρίς την υποστήριξη κάποιου label, σε παραγωγή του Γιάννη Καμπουρόπουλου. Το album περιλαμβάνει, εκτός απο τα 8 κομμάτια (7 πλήρη και ένα outro), ηχητικά soundscapes και clips, τα οποία δίνουν την αίσθηση της συνέχειας της δράσης μιας αφήγησης. Το εξώφυλλο του digi-LP επιμελήθηκε η Crosti.

Απο το 2015, και με νέο line-up, δούλεψαν επάνω σε νέο υλικό το οποίο είχαν παρουσιάσει ζωντανά σε διάφορες μουσικές σκηνές. Ακολούθησε το CDLP τους με τίτλο “KAMP:CLAIRVOYANCE”, το οποίο ολοκληρώθηκε μέσα Ιουνίου 2016 και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους χωρίς υποστήριξη απο κάποιο label.
Το album, αρκετά διαφορετικό απο το προηγούμενο, κινείται στους ίδιους κανόνες του band songwriting, ωστόσο έχει διαφορετικά και πλέον πολυποίκιλλα στοιχεία μουσικής, καλύπτοντας ένα εύρος απο 70’s rock ballad, μέχρι industrial rock ήχους. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε η Loft d’Art (Χρήστος Πακιώτης), ενώ η παραγωγή είναι και πάλι του Γιάννη Καμπουρόπουλου.

Οι KAMP είναι:

John Kamp – lead vocals
Νίκος Κουτσοποδιώτης – guitars
Μιχάλης Ευδαίμων – bass
Αντώνης Δούνιας – drums

Βρείτε μας στα:

www.facebook.com/kamptheband
kamptheband.bandcamp.com
www.reverbnation.com/kamp
www.youtube.com/channel
 

Tiki Bar
Διεύθυνση: Φαλήρου 15, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0923 6908
www.tikiathens.com/gr

Doors open: 21.00
Entrance: 5 euros

 

Άλλα Άρθρα:

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 + seventeen =