Ελένη Πέτα – « Το δώρο »

« Το Δώρο » είναι ένα τραγούδι σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, με την Ελένη Πέτα σε μια στιγμή μεστής και συνάμα απέριττης ερμηνευτικής ωριμότητας.

Στην ηχογράφηση συμμετέχει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου. Η ηχογράφηση έγινε το 2012 με διευθυντή της ορχήστρας τον Θανάση Τσιπινάκη(†).

Η Ελένη Πέτα δύο χρόνια μετά το τελευταίο digital single με τίτλο «Να Μείνεις Εδώ», που κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records, έρχεται κοντά μας με «το Δώρο» της.
Είναι αιφνιδιαστικά ευχάριστο και ιδιαιτέρως συναισθηματικό «Δώρο».

Η Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε τις σπουδές της στο βιολοντσέλο, στο Κρατικό Ωδείο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάνει τα πρώτα της βήματα ως μουσικός και συνεργάζεται με τον Νίκο Παπάζογλου στην καλοκαιρινή του περιοδεία. Ξεκινάει επαγγελματικά το τραγούδι, κάνοντας συγχρόνως μαθήματα φωνητικής στο Κρατικό Ωδείο της Θεσσαλονίκης και μετέπειτα στο Ωδείο Αττικής.

«Το δώρο» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

• Κατεβάστε «Το δώρο» από iTunes
• Κατεβάστε «Το δώρο» από Google Store
• Κατεβάστε «Το δώρο» από Amazon

: melwdos

Κοινοποίηση

Σχόλια

  1. Η Ελένη Πέτα στο «Loft nice n easy» - Melwdos - […] Ελένη Πέτα, με αφορμή το νέο της κομμάτι «Το Δώρο» σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου […]
  2. Η Ελένη Πέτα στο melwdos - Melwdos - […] λέει η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Πέτα, και σίγουρα «Το δώρο», το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ανήκει σ’ αυτή […]

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + 12 =