Περσεφόνη “ Ήρθες Ξανά ” από την Final Touch

Περσεφόνη “ Ήρθες Ξανά ”Περσεφόνη “ Ήρθες Ξανά ” Η Final Touch καλωσορίζει στη μουσική της οικογένεια μια αξιόλογη τραγουδοποιό, η οποία ετοιμάζει πυρετωδώς την προσωπική της δισκογραφική δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Ο δίσκος της Περσεφόνης ονομάζεται «Γραμμές Παράλληλες» και περιέχει δέκα ολοκαίνουριες συνθέσεις σε στίχο και μουσική της ιδίας, τρεις εκ των οποίων με τη συμμετοχή της Ελένης Βιτάλη. Το ύφος κινείται στα πλαίσια του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού, με κυρίαρχο το έντεχνο στοιχείο, χωρίς να λείπουν και οι rock επιρροές.

Από το επερχόμενο album της παρουσιάζει το πρώτο της single με τίτλο «Ήρθες Ξανά». Ένα τραγούδι με νοσταλγική διάθεση, το οποίο πλαισιώνει η ερμηνεύτρια με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της φωνής της. Μια γλυκιά μελωδία, με άρτια παραγωγή και ενορχήστρωση, και την εναλλαγή από ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες να έχουν ως αποτέλεσμα το πάντρεμα του κλασσικού με το μοντέρνο, και τη δημιουργία ενός πολύ προσωπικού ήχου που αποτελεί την υπογραφή της Περσεφόνης.

Το album “Γραμμές Παράλληλες” θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο
σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by MLK)

 

Με τα λόγια της Περσεφόνης

Είμαι η Περσεφόνη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αιτωλικό Μεσολογγίου. Σπούδασα τη μουσική τέχνη στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών. Εργάστηκα σαν καλλιτέχνης τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα με πολύ όμορφες συνεργασίες επί 20 χρόνια.

Φτάνοντας στο σήμερα και κουβαλώντας στο δισάκι μου έντονες αναμνήσεις του χωριού μου και την εμπειρία της 20ετούς μου πορείας στο χώρο του τραγουδιού, έγραψα τα δικά μου τραγούδια, στίχους και μουσική. Από τα δέκα αυτά τραγούδια, τα τρία έχω την μεγάλη τιμή να τα ερμηνεύει η πολύ καλή φίλη μου Ελένη Βιτάλη, και ένα από τα τρία να το λέμε μαζί και την ευχαριστώ πολύ γι΄ αυτό.

Επίσης ευχαριστώ και τον Λεωνίδα Χρονόπουλο που έδωσε πνοή στο εγχείρημα αυτό και το Μίλτο Καρατζά που το πίστεψε.

 

Άλλα Άρθρα:

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × two =