Μάνια Βλαχογιάννη ‘Σε Θέλω Τόσο’ νέο pop single

Μάνια Βλαχογιάννη 'Σε Θέλω Τόσο'Η Μάνια Βλαχογιάννη επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο pop single με τίτλο Σε θέλω τόσο σε στίχους δικούς της και μουσική του Έλληνα συνθέτη Balsam7teen, το οποίο από τις πρώτες ώρες της επίσημης κυκλοφορίας του βρέθηκε στην #3 θέση των GREECE – TOP 100 και συνέχισε την ανοδική του πορεία ανεβαίνοντας τις επόμενες μέρες στην #1 θέση.

Η Μάνια Βλαχογιάννη, crossover ερμηνεύτρια, μουσικός και συγγραφέας γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε τα παιδικά της χρόνια ανάμεσα σε Γερμανία και Ελλάδα.
Διπλωματούχος πιάνου του Εθνικού Ωδείου Αθηνών σε ηλικία 17 ετών, με Άριστα παμψηφεί, Α’ βραβείο και Αριστείο εξαιρετικής επιδόσεως και του Richard-Strauss-Konservatorium του Μονάχου, σπούδασε παράλληλα Μονωδία και Musical Theater Performance. Φοίτησε στη Musikhochschule της Δρέσδης και τη Δραματική Σχολή του H.D.Trayer.

Συμμετείχε σε περισσότερες από 160 μουσικοθεατρικές παραστάσεις σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.
Σε νεαρή ηλικία της δόθηκε η θέση της Υποδιευθύντριας στην Κρατική Μουσική Σχολή του Garching στο Μόναχο, όπου μεταξύ άλλων σκηνοθέτησε Μusicals για παιδιά και νέους.
Σήμερα ζει στην Αθήνα, συνεργάζεται στενά με το Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου, παίρνει μέρος σε θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις και συνεργάζεται δισκογραφικά ως ερμηνεύτρια και στιχουργός με σύγχρονους συνθέτες και την FM Records.

Τον Μάιο 2015 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΝΟΗΣΗ το βιβλίο – Cd της Μάνιας Βλαχογιάννη Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ, μια εξωτική ιστορία αγάπης και τιμής με τα αρώματα της Ανατολής, η οποία ενέπνευσε ως λιμπρέτο τον συνθέτη Balsam7teen ώστε να συνθέσει μουσική για ολόκληρο το βιβλίο, δίνοντας του τη μορφή ενός νέου θεατρικού μιούζικαλ με τον ομώνυμο τίτλο. Το Μιούζικαλ ‘Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ’ φιλοξένησαν το 2016 η μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ και η Galerie Δημιουργών ενώ οι παραστάσεις του μουσικοθεατρικού έργου με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών και της Μάνιας Βλαχογιάννη συνεχίζονται υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Από τον Δεκέμβριο 2013 μέχρι σήμερα κυκλοφορούν οι δισκογραφικές δουλειές της:

Όταν μιλάνε οι αισθήσεις (2013), σε στίχους δικούς της, μουσική Balsam7teen και συμμετοχή του Βασίλη Ασημακόπουλου
Manja – A Musical Dream (2014), μαζί με τον βαθύφωνο Βασίλη Ασημακόπουλο
Θα ‘σαι δίπλα μου εσύ (2014), σε στίχους/μουσική Φ. Πατίρη
Στιγμές (2015), σε στίχους δικούς της και μουσική Balsam7teen
Mythos 90: Mikis Theodorakis (2015) από τους Aural Fragment σε διασκευή Γιώργου Λαζάρου
Time Trap (2015) σε στίχους δικούς της και μουσική των Κωνσταντίνου Παπουτσή και Aural Fragment

Τον Δεκέμβριο 2015 η δισκογραφική συνεργασία της με τον συνθέτη Τάσο Πέτσα στο τραγούδι  Angel of Mine που περιλαμβάνεται στο album “Tasos  – Mother of Mine (Anna)” την έφερε για αρκετές εβδομάδες στην #1 θέση των GREECE – TOP 100 και το γενικό Billboard, ενώ το τραγούδι – ντουέτο της με τον Τάσο Πέτσα βρέθηκε για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες ανάμεσα στα 200 καλύτερα της Ευρώπης (#176 – EURO 200).

Συνθέτης: Balsam7teen
Στιχουργός: Μάνια Βλαχογιάννη

Recorded, Mixed and Mastered by George Priniotakis
Artracks Recording Studios www.artracks.gr

Tracklisting:

1. Σε Θέλω Τόσο (Radio Edit)
2. Σε Θέλω Τόσο (Full Track)
3. Σε θέλω τόσο (Instrumental Version)

Μάθετε περισσότερα για τη Μάνια Βλαχογιάννη και το “Σε Θέλω Τόσο”:
Blog | Facebook | Youtube | Twitter

FM Records:
Website | Youtube | Facebook | Twitter

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × five =